Желе "зебра"

Ингредиенты
Пошаговый рецепт приготовления
1.В 400 мл.води розвести желатин(по рецепту на упаковке),додать кофе,сахар по вкусу.
2.В 100 мл. води розвести ище порцию желатина,додать молоко и какао.
3.В 100 мл.води опять развесты желатин,додать згущенку.
4.Подождать пока все остынет.
5.Залить слой кофе-в холодыльнык,щоб застыло.
6.Слой згущенки-в холодильник,слой какао-в холодильник.И так до конца.
***********************************************************
1.в 400 мл.води розвести желатин (по рецепту на упаковці),додати каву,цукор за смаком.
2.В 100 мл.води розвести ще порцію желатину,додати молоко і какао.
3.В 100мл. води знов розвести желатин,додати згущонку.
4.Зачекати поки все охолоне.
5.Залити шар кави,поставити в холодильник до повного загустіння.
6.Шар згущонки-в холодильник,шар какао-в холодильник.І так по порядку до кінця.
Всім смачного!
Дополнительная информация
Шари бажано робити тонкі,а їсти захоплюючи всі три шари на раз,тоді смак получається особливий.Також можна робити желе без шару какао.
Голосуй, сохраняй и делись с друзьями
Популярное в сети
Комментарии




